De Fotostudio

Wil je weten hoe een fotoshoot werkt? Of wil je weten hoe je knallende foto’s kunt maken? Het lijkt eenvoudig, een portretje schieten, maar voor een mooie foto moet je met allerlei dingen rekening houden. Ga voor die fancy pop -of rauwe rock look!

Vanaf 1 uur € 119,-
Fotografie & Film , Voortgezet Onderwijs
Je kunt een offerte aanvragen voor deze workshop of meer workshops aan je offerte-aanvraag toevoegen.

Betalen met CJP is mogelijk. Het aantal leerlingen maakt niet uit voor de prijs.

Lesbeschrijving

Je gaat op zoek naar een interessante foto met bestaand of kunstlicht. Om je te kunnen onderscheiden van anderen moet je met veel technische aspecten rekening houden. De aandacht gaat niet alleen uit naar de techniek, maar ook naar het contact met degene die je fotografeert. De kwaliteit van de foto wordt immers bepaald door de blik en houding van de geportretteerde. Er is aandacht voor theorie en techniek, maar het is vooral een hands-on workshop: fotograferen!

Doel van de workshop

Je maakt kennis met de basis van de fotografie en leert begrippen te gebruiken zoals close up, medium, totaal, scherp of juist onscherp, diafragma, sluitertijd, iso en ringlight. Je ontwikkelt gevoel voor perspectief, compositie en contrast, maar ook voor pose, regie en moment. In deze hands-on workshop krijg je vooral veel inzicht in de werkwijze van de portretfotograaf.

Resultaat

Online foto-album.